Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
IJsbergsalade met kalfslever
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
kleine krop
ijsbergsla
▢
250
gram
kalfslever
▢
200
gram
rode uien
▢
3
eetlepels
bieslook
geknipte
▢
4
eetlepels
rode wijnazijn
▢
8
eetlepels
olie
▢
1
theelepel
mosterd
▢
zout
▢
peper
Instructies
Was de ijsbergsla en snijd hem in repen.
Pel de ui, snijd hem in vieren en snijd de delen overlangs in stukjes.
Roer de azijn met 6 eetlepels olie, de bieslook, de mosterd, zout en peper tot een sausje.
Bak de kalfslever in de rest van de olie in 6 minuten aan beide kanten, bestrooi met zout en peper en snijd de nog lauwe lever in reepjes.
Meng de sla met de lever en de dressing en serveer direct.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Kalfsvlees
/
Salade
/
Vlees