Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Venkelsalade met gerookte eendenborstfilet
Porties:
2
personen
Total time
30
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
kleine
venkelknol
▢
½
appels
▢
1½
eetlepel
appel azijn
▢
1
theelepel
groene kruidenmosterd
▢
4
eetlepels
olijfolie
▢
1
theelepel
fijngehakte verse munt
▢
zout
▢
1
eetlepel
rode peperbesjes
▢
100
gram
gerookte eendeborstfilet
▢
versgemalen zwarte peper
Instructies
Maak de venkel schoon en snijd de knol in flinterdunne reepjes.
Schil de appel en snijd deze in dunne schijfjes.
Klop in een kom de azijn, de mosterd, de olie en de munt tot een sausje.
Voeg zout en peper naar smaak toe en schep de venkel en de appel erdoor.
Schep de venkelsalade op 2 borden, strooi er de peperbesjes over en leg de plakjes gerookte eendeborstfilet erlangs.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Eend
/
Gevogelte
/
Salade