Kook de mienestjes in ruim kokend water met zout volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar.
Kook de eieren in 6-7 minuten net hard.
Verhit de olie in een wok en bak de tofu 3 minuten.
Voeg de Chinese roerbakmix toe en bak nog 5 minuten op laag vuur, af en toe omscheppen.
Roer de mix voor bami goreng en 150 ml water door de groenten en verwarm nog 1 minuut.
Giet de mie af en voeg toe aan de wok.
Bak het gerecht nog 2-3 minuten al omscheppend.
Pel de eieren en halveer ze.
Schep de mie op vier borden.
Verdeel de eieren en gebakken uitjes over de mie.
Serveer direct en geniet van deze smaakvolle gebakken mie met tofu, ei en gebakken uitjes!
Notities / Tips / Wijnadvies
Je kunt dit gerecht eventueel nog op smaak brengen met sojasaus of chilisaus voor extra pit. Serveer het met wat verse kruiden zoals koriander of lente-ui voor een frisse touch.