Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Andijviestamppot met salami
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1½
kg
kruimig kokende aardappelen
geschild en in stukken
▢
zout
▢
2
zakken andijvie fijn gesneden
zak à 200 g
▢
250
g
salami Toscane
Stegeman, in piepkleine blokjes
▢
50
g
gebakken uitjes
Conimex
▢
50
g
pizzakaas
Finello
▢
1
zakje
jus voor stamppot
Knorr
Instructies
Kook de aardappelen in water met zout in ± 20 minuten gaar.
Giet ze af maar vang het vocht op.
Stamp de aardappelen fijn en schep er de andijvie en zoveel van het kookvocht door zodat een smeuïge stamppot ontstaat.
Schep de salami en de gebakken uitjes erdoor en warm alles kort door.
Doe de stamppot over in een ovenschaal en bestrooi de stamppot met de kaas.
Laat de stamppot in een voorverwarmde oven (200 °C) in ± 10 minuten gratineren.
Bereid intussen de jus voor stamppot volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Serveer de jus bij de stamppot.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Stamppot
/
Varkensvlees