Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Beenhammetje met honing en tijm
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
eetlepel(s)
ketjap manis
▢
2
eetlepel(s)
honing
▢
1
eetlepel(s)
tijm
geknipt
▢
1
beenhammetje à ± 450 g
Instructies
Roer de ketjap met de honing en de tijm door elkaar.
Dep de ham droog met keukenpapier.
Leg het in een ovenschaal en bestrijk het hammetje met het honingmengsel.
Zet de schaal in een voorverwarmde oven (180 °C).
Laat de ham in ± 35 minuten door en door warm worden.
Bestrijk de ham elke 10 minuten met het honingmengsel.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met hutspot.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Varkensvlees
/
Vlees