Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Bieflapje met olijven-groenterijst
Porties:
2
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
bieflapjes
▢
50
g
pitloze zwarte olijven
▢
1
eetlepel(s)
rundvleeskruiden met zout
▢
250
g
cherrytomaatjes
▢
6
eetlepel(s)
olijfolie
▢
2
bakjes
venkelrauwkost (à 150 g)
▢
1
zakje
pilavrijst
250 g
▢
2
eetlepel(s)
verse rode pesto
Instructies
Bieflapjes bestrooien met vleeskruiden.
Olijven in plakjes snijden.
Tomaatjes schoonmaken en halveren.
In koekenpan helft van olie verhitten.
Bieflapjes in 4-5 minuten bruinbakken.
Rest van olie verhitten in andere (koeken)pan.
Rauwkost op hoog vuur 1 minuut roerbakken.
Tomaatjes en olijven 1 minuut meebakken.
Rijst toevoegen en volgens gebruiksaanwijzing verwarmen.
Vlees en groenterijst op bord scheppen.
Braadvet even laten inkoken met 2 eetlepels water en pesto.
Jus over rijst en vlees gieten.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Rijst
/
Rundvlees
/
Vlees