Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Broodje roerei met paddestoelen
AllerHande april 2002
Porties:
1
persoon
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Koekenpan
Ingrediënten
▢
1
bakje
kastanjechampignons
gesneden / 125 g
▢
25
g
boter
▢
1
tomaat
in blokjes
▢
1
theelepel
gedroogde tijm
▢
2
eieren
▢
2
meergranenbolletjes met zonnepitten
of 3-4 sneetjes volkerenbrood
▢
1
zakje
rucolasla
30 g
Instructies
In koekenpan champignons in 1 eetlepel boter in 3 minuten bruinbakken.
Tomaat met tijm door champignons scheppen.
Nog 2 minuten bakken.
Eieren loskloppen met 1 eetlepel water.
Ei in pan schenken en met spatel blijven omscheppen tot ei gestold en romig is.
Roerei op smaak brengen met zout en peper.
Broodjes opensnijden en besmeren met rest van boter.
Roerei en rucola over broodjes (of geroosterde boterhammen) verdelen
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Broodjes
/
Lunch
Land van herkomst
Nederland
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch