Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Ciabattina met sardientjes
Aller Hande 1996
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
ciabatttina's
225 g,
▢
2
blik
sardientjes in olie
á netto 120 g,
▢
2
tomaten
▢
8
groene olijven met piment
potje, Drossa,
▢
versgemalen zwarte peper
Instructies
Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4.
Intussen ciabattina's als broodjes opensnijden.
Sardientjes laten uitlekken en graatjes verwijderen.
Sardientjes halveren.
In midden van oven ciabattina's (met korstkant boven) ca. 5 minuten bakken.
Intussen tomaten wassen, schoonmaken en in plakjes snijden.
Olijven in plakjes snijden.
Broodjes uit oven nemen, maar oven laten aanstaan.
Broodjes beleggen met tomatenplakjes, sardientjes en olijfplakjes.
Bestrooien met peper.
In midden van oven broodjes in ca. 5 minuten lauwwarm laten worden.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Brood
/
Broodjes
/
Lunch
/
Vis