Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Bonensalade met kaas
Porties:
4
personen
Total time
30
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
200
gram
sperziebonen
▢
200
gram
snijbonen
▢
zout
▢
1
rode ui
▢
1
blik
kidneybonen naturel
400 gr, Jonker Fris
▢
4
eetlepel(s)
pijnboompitten
▢
1
zakje
Saladmix Italiaanse dressing
Knorr
▢
3
eetlepel(s)
olijfolie
▢
250
gram
fetablokjes
uit olie
Instructies
Haal de boontjes af, halveer de sperziebonen en snijd de snijbonen in schuine stukjes.
Kook de sperziebonen en de snijbonen in ± 7 minuten in weinig water met zout beetgaar.
Pel en snijd de ui in dunne ringen.
Doe de kidneybonen in een vergiet, spoel ze af en laat ze goed uitlekken.
Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin.
Klop een dressing van het zakje mix, 3 eetlepels water en de olie.
Schep de gekookte boontjes, de kidneybonen, de ui en de feta door elkaar, schenk de dressing erover en garneer met de pijnboompitten.
Serveer direct.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met boerenbruinbrood en kruidenboter.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Kaas
/
Salade