Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Coq au vin van Allerhande
AllerHande november 2001
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
400
g
champignons
bakje a 250 g
▢
2
takjes
peterselie
▢
2
eetlepel(s)
olijfolie
▢
1
bakje uien
ringen, 300 g
▢
500
g
kipfiletblokjes
▢
1
pakje
hollandaisesaus
of andere witte saus
▢
scheut
witte wijn
▢
1
stokbrood
meergranen
Instructies
Champignons schoonvegen met keukenpapier en in plakjes snijden.
Peterselie fijnhakken.
In hapjespan olie verhitten en ui ca. 1 minuut fruiten.
Blokjes kipfilet toevoegen en in ca. 5 minuten al omscheppend goudbruin en gaar bakken.
Champignons (in gedeelten) toevoegen en ca. 3 minuten meebakken.
Intussen saus met wijn volgens gebruiksaanwijzing op verpakking bereiden.
Saus door kip scheppen en bestrooien met peterselie.
Stokbrood apart erbij serveren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Gevogelte
/
Hoofdgerechten
/
Kip
Land van herkomst
Frankrijk