Vlees op hoog vuur rondom in ca. 5 minuten bruin bakken.
Toevoegen: ui, zout, peper, paprikapoeder en kaneel.
Nog 1 minuut bakken. 1 dl water erdoor roeren.
Vlees afgedekt, met sudderplaatje onder pan, ca. 25 minuten zachtjes laten sudderen.
Intussen worteltjes en courgette schoonmaken, wassen en in reepjes van ca. 4 cm snijden.
In kopje peterselie en koriander grof knippen.
Kikkererwten afgieten.
Aan vlees toevoegen: wortel, courgette, kool, peterselie, koriander en kikkererwten.
In nog ca. 25 minuten afgedekt zachtjes gaar sudderen. Intussen couscous wellen volgens gebruiksaanwijzing. In andere braadpan rest van olie verhitten.
Gewelde couscous toevoegen, op zacht vuur ca. 5 minuten verwarmen en met vork losmaken.
In vier diepe borden couscous scheppen.
In midden 1 soeplepel vlees met groenten scheppen.