Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Aardappelsalade 03
Porties:
4
personen
Total time
30
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
500
gram
aardappels
▢
1
eetlepel(s)
suiker
▢
1
eetlepel(s)
witte wijnazijn
▢
2
eetlepel(s)
mayonaise
▢
3
eetlepel(s)
zure room
▢
1
eetlepel(s)
bosuitjes
fijngesnipperde
▢
1
eetlepel(s)
bieslook
fijngesnipperde
▢
1
theelepel
Franse mosterd
▢
1
eetlepel(s)
peterselie
fijngesnipperde
▢
zout
▢
versgemalen peper
Instructies
Kook de ongeschilde aardappelen in water met zout gaar.
Laat ze afkoelen, pel ze en snijd ze in dobbelsteentjes.
Vermeng de suiker met de wijnazijn en begiet de aardappelen hiermee.
Maak een marinade van de mayonaise, zure room, bosui, bieslook en mosterd en meng dit voorzichtig met 2 lepels door de aardappelen.
Zet de salade in de koelkast tot hij door en door koud is geworden.
Bestrooi voor het serveren met de peterselie en breng op smaak met zout en peper.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Salade
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch