Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Eieren in mosterdsaus
Aller Hande 1996
Porties:
2
persoon
Bereidingstijd:
20
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
4
scharreleieren,
▢
4
takjes
peterselie
zakje á 30 g,
▢
1
zakje
roomsaus
25 g, Maggi,
▢
2
eetlepel(s)
Zaanse mosterd
Huisman,
▢
zout
▢
versgemalen peper
Instructies
Eieren in 10 minuten hard koken.
In kopje peterselie fijnknippen.
In pan roomsaus bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
Mosterd erdoor roeren.
Op smaak brengen met zout en peper.
Eieren onder koud stromend water afspoelen, pellen en halveren.
Met bolle kant naar boven in schaal leggen.
Mosterdsaus erover schenken.
Peterselie erover strooien.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveren met krielaardappeltjes en kropsla.
Voedingswaarden
Calories:
270
kcal
|
koolhydraten:
12
g
|
Protein:
16
g
|
Vet:
18
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Ei
/
Hoofdgerechten
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch