Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Focaccia met venkelsalade en runderreepjes
AllerHande september 2003
Porties:
2
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
voorgebakken focaccia
brood
▢
4
eetlepels
olijfolie
▢
1
venkel
▢
1
eetlepel
witte-wijnazijn
▢
100
g
oude kaas
stukje
▢
300
g
rundvleesreepjes naturel
▢
1-2
theelepel
sambal badjak
▢
1
zak
veldslamelange
100 g
Instructies
Grillpan voorverwarmen.
Focaccia overlangs halveren.
Snijvlakken dun met olie bestrijken en helften in 6-8 minuten bruin en gaar roosteren in grillpan, halverwege keren.
Venkel in vieren snijden en stukken (in keukenmachine) in flinterdunne reepjes schaven.
In kom venkel, azijn en 1 eetlepel olie door elkaar scheppen.
Kaas grof erboven raspen.
Op smaak brengen met zout en peper.
In wok rest van olie verhitten en runderreepjes met sambal op hoog vuur al omscheppend bruin en gaar bakken.
Op smaak brengen met zout.
Focaccia beleggen met veldsla, venkelsalade en runderreepjes.
Focaccia schuin in vier sandwiches snijden.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Brood
/
Broodjes
/
Rundvlees