Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Forelfilet met pasta en spinaziepesto
AllerHande augustus 2001
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
zout
▢
1
pak
spinazie
diepvries (450 g)
▢
400
g
fusilli
pasta
▢
50
g
boter of margarine
▢
400
g
forelfilets
▢
2
bakjes verse groene pesto
à 100 g
▢
12
zwarte olijven zonder pit
Instructies
In pan heet water met zout aan de kook brengen.
Intussen spinazie volgens gebruiksaanwijzing op verpakking verwarmen.
In pan met kokend water fusilli volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken.
Intussen in ruime koekenpan boter verhitten en forelfilets in ca. 8 minuten op middelhoog vuur gaar en bruin bakken, halverwege keren.
Filets uit pan nemen en in schuine stukken snijden.
Pesto door warme spinazie mengen, op smaak brengen met zout.
Pasta afgieten en spinaziesaus erdoor scheppen.
Pasta over vier diepe borden verdelen en stukjes vis erop leggen.
Garneren met zwarte olijven.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Pasta
/
Vis
Land van herkomst
Italië