Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Fruitsalade met balsamicosiroop
AllerHande april 2003
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
vanillestokje
▢
2
deciliter
witte balsamicoazijn
▢
1
laurierblad
▢
5
eetlepel
suiker
▢
1
galiameloen
▢
500
g
aardbeien
▢
250
g
pitloze druiven
▢
1
mango
▢
1
eetlepel
limoen
▢
½
zakje
verse munt
à 15 g
Instructies
Vanillestokje opensnijden.
In steelpan azijn met vanillestokje, laurierblad en suiker aan de kook brengen en tot helft laten inkoken.
Regelmatig roeren.
Pan van vuur nemen en siroop laten afkoelen.
Vanillestokje en laurierblad verwijderen.
Meloen halveren, pitjes verwijderen en vruchtvlees in blokjes snijden.
Aardbeien schoonmaken en halveren.
Druiven van tros plukken en wassen.
Mango schillen en met scherp mes vruchtvlees langs pit wegsnijden.
Mango in blokjes snijden en besprenkelen met limoensap.
Fruit in (glazen) schaal door elkaar scheppen.
Balsamicosiroop erover sprenkelen.
Garneren met blaadjes munt.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Dessert
/
Fruit
/
Nagerecht
Land van herkomst
Italië
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch