Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Gnocchi met kalfsoester
AllerHande september 2002
Porties:
2
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
50
g
roomboter
▢
takjes
salie
uit zakje Italiaanse-kruidenmix à 20 g)
▢
500
g
gnocchi di patate
▢
150
g
snijbonen
panklare
▢
2
kalfsoesters
Instructies
In grote pan water met zout aan de kook brengen.
Van boter 1 eetlepel achterhouden, rest in steelpan op laag vuur laten smelten.
Steeltjes van salie verwijderen, blad in reepjes snijden en door gesmolten boter mengen.
Gnocchi in pan kokend water laten glijden, snijboontjes toevoegen en water opnieuw aan de kook brengen.
Gnocchi in ca. 5 minuten gaar kokengnocchi komen dan bovendrijven).
Afgieten en warmhouden.
Intussen in ruime koekenpan 1 eetlepel boter verhitten, kalfsoesters in ca. 7 minuten aan beide zijden bruin en van binnen rosé bakken.
Gnocchi en snijbonen over twee borden verdelen, kalfsoester ernaast leggen.
Warme salieboter erover schenken en bestrooien met versgemalen zwarte peper.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Kalfsvlees
/
Pasta
/
Vlees
Land van herkomst
Italië