Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Goulashpasta met kalkoenballetjes
Aller Hande 1997
Porties:
4
personen
Bereidingstijd:
25
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
3
eetlepels
boter
of margarine
▢
1
zakje
groentefantasie
400 g,
▢
2
theelepel
goulashkruiden
▢
2
theelepel
karwijzaad
▢
1
blikje
tomatenpuree
70 g,
▢
400
g
tagliatelle
▢
500
g
kalkoengehakt
Frik,
▢
cayennepeper
▢
zout
Instructies
Gehakt (= gekruid) tot ca. 24 balletjes rollen.
Pasta volgens gebruiksaanwijzing op verpakking koken.
Intussen in pan 1 eetlepel boter verhitten, gehaktballetjes ca. 5 minuten bakken, uit pan op bord scheppen.
In zelfde pan rest van boter verhitten, groentefantasie ca. 5 minuten al omscheppend bakken.
Goulashkruiden en karwijzaad erdoor scheppen.
Tomatenpuree en 3 dl water erdoor roeren, op smaak brengen met cayennepeper en zout.
Gehaktballetjes in goulashsaus scheppen en nog ca. 5 minuten afgedekt verwarmen, af en toe roeren.
Pasta over vier borden verdelen, goulash erover scheppen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Gevogelte
/
Kalkoen
/
Pasta