Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Tropische schotel
Porties:
1
Voorbereidingstijd
5
minuten
min
Total time
44
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
20
gram
boter
▢
1
ui
▢
½
rode paprika
▢
½
groene paprika
▢
2
tomaten
▢
150
gram
hamlappen
▢
100
gram
pindakaas
▢
1½
dl
water
▢
50
gram
taugé
▢
1
banaan
in plakjes
▢
1
theelepel
sambal
▢
peper
▢
zout
▢
ketoembar
Instructies
Smelt de boter in een schaal 30 seconden op HOOG (100%).
Snijd de ui, paprika en tomaten in kleine stukjes.
Roer de groenten door de gesmolten boter, dek de schaal af en bak dit 3 minuten op HOOG (100%).
Snijd de hamlap in kleine blokjes en voeg die aan de groenten toe.
Zet de schaal afgedekt 2 minuten op HOOG (100%) terug in de magnetron.
Voeg de pindakaas en het water toe en laat dit op MIDDEN LAAG (30%) 5 minuten in de magnetron sudderen.
Voeg tot slot de taugé, de plakjes banaan en de sambal toe en zet de schotel 2 minuten op HOOG (100%) terug in de magnetron.
Roer alles goed door en serveer deze schotel met rijst en verse ananas.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Magnetron koken
/
Varkensvlees
/
Vlees