Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Qorma e rawash
Lamsstoofpot met rabarber
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
750
GRAM
LAMSSTOOFVLEES
in blokken
▢
2
UIEN
in ringen
▢
400
GRAM
RABARBER
schoongemaakt en gesneden
▢
1
THEELEPEL
KOMIJNZAAD
▢
5
KARDEMOMPEULEN
gebruik binnenste zaadjes
▢
2
eetlepel(s)
TOMATENPUREE
▢
2
TEENTJES
KNOFLOOK
gesnipperd
Instructies
Fruit de ui en de knoflook 5 minuten.
Voeg het vlees toe en bak dit aan alle kanten bruin.
Doe er 1/4 liter heet water bij, alsmede de tomatenpuree, komijn, kardemom en knoflook en peper en zout naar smaak.
Breng het geheel aan de kook en laat het twee uur zachtjes stoven.
Doe de rabarber erbij en stoof nog 20 minuten.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Lamsvlees
/
Vlees
Land van herkomst
Afganistan