Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Kerriesaus van Worldcook
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
4
dl
kippenbouillon
▢
2
teentjes
knoflook
gesnipperd
▢
½
ui
gesnipperd
▢
4
kardemompeulen
gebruik het binnenste zaad
▢
1
eetlepel(s)
Kerriepoeder
▢
2
eetlepel(s)
yoghurt
▢
1
eetlepel(s)
tomatenpuree
▢
1
eetlepel(s)
koriander
verse / geknipt
Instructies
Roerbak ui en knoflook 10 minuten op een laag vuurtje.
Voeg de kerriepoeder toe en roerbak nog twee minuten.
Voeg de rest van de ingrediënten toe, breng het geheel aan de kook en laat het 10 minuten sudderen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Saus
Land van herkomst
Algerijë