Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Carbonades Flamandes
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
600
gr
runderlappen
in reepjes
▢
100
gr
spekblokjes
▢
2
uien
in ringen
▢
4
laurierbladeren
▢
6
kruidnagels
▢
2
deciliter
donker bier
▢
1
deciliter
runderbouillon
▢
2
eetlepel
bloem
▢
handje
tijm
geknipt
▢
2
eetlepel
citroensap
Instructies
Roerbak uien, spek en vlees in boter tot het vlees aan alle kanten bruin is.
Doe nu de bloem erbij en roerbak nog 3 minuten.
Voeg de rest van de ingrediënten toe en breng het geheel aan de kook.
Laat het ongeveer anderhalf uur stoven
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer met aardappels.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Rundvlees
/
Varkensvlees
/
Vlees
Land van herkomst
België