Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Kastanje chocoladetaartjes
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
100
gram
bloem
▢
75
gram
boter
koude in blokjes
▢
100
gram
suiker
▢
250
gram
kastanjes
gepeld
▢
¼
liter
melk
▢
4
eetlepel(s)
room
▢
100
gram
chocola
Instructies
Kneed de bloem, boter en 50 gram suiker tot een deeg.
Rol dit uit en bekleed er 4 kleine taartvormpjes mee.
Kook de kastanjes drie kwartier in de melk en pureer dit mengsel.
Roer de room en de overgebleven suiker erdoor en zet dit mengsel 2 uur in de koelkast.
Bak de taartjes 20 minuten in de oven op 180 graden en laat ze afkoelen.
Vul de taartjes met de kastanje puree.
Smelt de chocolade au bain marie of in de magnetron en sprenkel dit over de taartjes.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Chocolade
/
Taart