Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Warme appel in een koude vanillejas
Porties:
1
Voorbereidingstijd
3
minuten
min
Total time
1
minuut
minuut
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
eetlepel(s)
rozijnen
▢
0,3
dl
rum
of water
▢
2
kleine
appels
▢
1
eetlepel(s)
bruine suiker
▢
2
dl
vanillevla
Instructies
Doe de rozijnen met de rum of het water in een kopje en verwarm dit 1 minuut op HOOG (100%).
Schil de appels en haal met een appelboor de klokhuizen eruit.
Roer de warme rozijnen zonder het vocht door de bruine suiker en vul de gaten in de appels daarmee.
Zet de appels in 2 schaaltjes en verwarm ze 2 minuten op HOOG (100%).
Schenk de koude vanillevla erover.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Dessert
/
Fruit
/
Magnetron koken
/
Nagerecht