Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Citroenrijst
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
100
gr
rijst
▢
3
deciliter
melk
▢
2
deciliter
room
▢
1
citroen
sap en rasp
▢
6
eetlepel
suiker
Instructies
Verhit de melk en los de suiker erin op.
Roer vervolgens de slagroom, rijst en citroenrasp en giet het geheel in een ovenschaal.
Zet de schaal in de oven op 150 graden gedurende twee en een half uur.
Controleer elk half uur, voeg wat melk toe als de pudding te dik wordt.
Neem de rijstpudding uit de oven en roer de citroensap erdoor
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer heet of koud.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Fruit
/
Rijst
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch