Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Chobis
Porties:
4
Voorbereidingstijd
2
minuten
min
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
repen
chocolade
á 75 gr
▢
250
gram
roomboter
▢
2
eetlepel(s)
cacao
▢
2
eieren
▢
150
gram
witte basterdsuiker
▢
2
rollen
biscuit
Instructies
Breek de chocolade in een schenkkan, voeg de boter in stukjes toe en smelt dit in 2 minuten op HOOG (100%).
Vermeng intussen de basterdsuiker, de cacao en de eieren en roer dit goed door.
Giet de gesmolten boter en chocola door het cacaomengsel.
Verbrokkel de biscuit en roer die door het chocolademengsel.
Bekleed de bodem van een quichevorm van 27 cm doorsnee met bakpapier, spatel het mengsel in de vorm en laat het in de koelkast opstijven.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Chocolade
/
Gebak
/
Magnetron koken