Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Aardappelschotel met gevulde schnitzels
Snel te maken
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
150
g
brie
boerenbrie
▢
4
varkensschnitzels
▢
1
groene paprika
▢
1
bak
cherrytomaten
▢
6
eetlepel(s)
vloeibare margarine
▢
2
zakken
Italiaanse aardappelschotel
à 450 g
Instructies
Brie in plakken snijden.
Schnitzels met peper en zout bestrooien.
Helft van iedere schnitzel met brie bedekken.
Schnitzel dubbelvouwen en met prikker vastzetten.
Paprika schoonmaken en in blokjes snijden.
Tomaten wassen. In grote wok 2 eetlepels margarine verhitten en aardappelschotel met paprika in 10 minuten gaarbakken.
Laatste minuut tomaten meebakken.
In braadpan rest van margarine verhitten en schnitzels in 5 minuten aan iedere kant bruin en gaar bakken.
Aardappelschotel over vier borden verdelen en schnitzel erop leggen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Hoofdgerechten
/
Varkensvlees
/
Vlees