Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Pittige chili sin carne
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
ui
▢
2
teentjes
knoflook
▢
1
rode peper
▢
1
rode paprika
▢
5
eetlepel(s)
zonnebloemolie
▢
1
bak
Quorn
fijngehakt175 g
▢
1
blikje
maïskorrels
300 g
▢
2
potten
bonenschotel chili con carne
à 620 g
▢
1
komkommer
▢
1
eetlepel(s)
azijn
Instructies
Ui en knoflook pellen en snipperen.
Peper schoonmaken, zaadjes verwijderen en fijn snijden.
Paprika schoonmaken en in stukjes snijden.
In braadpan 3 eetlepels olie verhitten en knoflook en peper 1 minuut fruiten.
Quorn en paprika toevoegen en 3 minuten bakken.
Maïs laten uitlekken.
Bonenschotel en maïs toevoegen en door en door verwarmen.
Pittig met zout en peper op smaak brengen.
Komkommer schillen en in dunne plakjes schaven.
Dressing roeren van rest olie, azijn, zout en peper.
Komkommer met dressing mengen.
Bonenschotel met komkommersalade serveren.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met stokbrood of tortillachips
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Hoofdgerechten
/
Vleesvervangers
Land van herkomst
Mexico
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch