Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Broccoli fritots met rucoladip
snel te maken
Porties:
12
stuks
Total time
10
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Frituurpan
Ingrediënten
▢
1
deciliter
bier
▢
1
ei
▢
60
g
bloem
▢
1
deciliter
mayonaise
▢
15
g
rucola sla
▢
1
theelepel
citroensap
▢
1
stronk
broccoli
ca. 400 g
▢
olie
om te frituren
Instructies
Frituurpan verhitten tot 180 °C.
Intussen bier, ei, bloem en snufje zout tot glad beslag roeren.
In keukenmachine mayonaise met rucola pureren en op smaak brengen met citroensap.
Broccoli in kleine roosjes verdelen, wassen en droogdeppen.
Roosjes door bierbeslag scheppen.
Roosjes met vork uit beslag scheppen, laten uitlekken en in ca. 4 minuten goudbruin frituren.
Roosjes uit frituur direct bestrooien met zout.
Fritots warm serveren met rucoladip.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Amuse
/
Groenten
Land van herkomst
Italië
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch