Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Gehaktballetjes met puree en ratatouille
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
ratatouillepakket
▢
4
eetlepel(s)
olijfolie
▢
1
pak
aardappel puree
crème fraîche, 177 g
▢
1
pakje
gehaktballetjes
300 g
▢
5
eetlepel(s)
rundvlees jus
doseerjus, pakje, à 180 g
Instructies
Groenten uit ratatouille-pakket schoonmaken en in stukjes snijden.
Stukjes groene paprika apart houden.
In braadpan 3 eetlepels olijfolie verhitten en groenten 2 minuten fruiten.
Vuur zachter draaien en groenten 10 minuten laten pruttelen.
In koekenpan rest van olie verhitten en groene paprika 3 minuten fruiten.
Puree volgens gebruiksaanwijzing bereiden.
In pan 250 ml water aan de kook brengen, juspoeder erdoor roeren en 1 minuut doorkoken.
Gehaktballetjes 1-2 minuten in magnetron op 700 watt verwarmen.
Groene paprika door puree scheppen.
Ratatouille met zout en peper op smaak brengen.
Gehaktballetjes met puree, jus en ratatouille serveren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Hoofdgerechten
/
Vlees