Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Paddestoelencrostini
Porties:
16
stuks
Total time
25
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
bak
paddestoelenmelange
200 g
▢
1
ui
▢
2
eetlepel(s)
olijfolie
▢
1
theelepel
citroensap
▢
8
sneetjes
landbrood
▢
3
eetlepel(s)
groene pesto
bakje a 100 g
▢
2
takjes
peterselie
Instructies
Paddenstoelen schoonvegen met keukenpapier en in reepjes snijden.
Ui pellen en snipperen.
In koekenpan olie verhitten.
Ui al omscheppend ca. 3 minuten bakken.
Paddenstoelen toevoegen en op hoog vuur ca. 5 minuten al omscheppend bakken.
Zout en versgemalen peper erover strooien, citroensap toevoegen en kort laten afkoelen.
Brood roosteren, sneetjes diagonaal doorsnijden.
Brood met pesto besmeren.
Paddenstoelenmengsel erover verdelen en peterselie erboven fijn knippen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Strooi als extra 3 plakken rauwe ham in reepjes over de paddenstoelen, of schaaf er
Parmezaanse kaas over.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Amuse
/
Broodjes
Land van herkomst
Italië
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch