Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Rode pestoravioli met spinazie en spek
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
pakken
ravioli rossi
verse pasta, à 250 g
▢
1
ui
▢
1
teentje
knoflook
▢
8
plakjes
gerookt ontbijtspek
▢
3
eetlepel(s)
olijfolie
▢
2
zakken
spinazie
verse à 300 g
▢
1
zakje
walnoten
55 g
▢
1
potje
pesto rosso
met gedroogde tomaat, 190 g
Instructies
Ravioli volgens gebruiksaanwijzing koken.
Ui en knoflook pellen en snipperen.
In droge koekenpan met antiaanbaklaag ontbijtspek knapperig bakken, plakken zo heel mogelijk laten.
In wok olie verhitten. Ui en knoflook 2 minuten fruiten.
Spinazie in gedeeltes 4 minuten meebakken.
Walnoten grof hakken en door spinazie scheppen.
Met zout en peper op smaak brengen.
Pesto door ravioli scheppen.
Ravioli over vier borden verdelen.
Spinazie er in midden opscheppen.
Met plakjes ontbijtspek garneren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Hoofdgerechten
/
Pasta
/
Varkensvlees
/
Vlees
Land van herkomst
Italië