Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Seccatarolletjes met rucola
Snel te maken
Porties:
12
stuks
Total time
10
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
eetlepel
pijnboompitten
▢
1
bakje
rucola
sla, 30 g
▢
2
pakjes
seccata
vleeswaren, a ca. 50 g
▢
2
eetlepels
olijfolie
▢
1
eetlepel
balsamicoazijn
Instructies
Pijnboompitten in droge koekenpan in ca. 3 minuten goudbruin roosteren.
Intussen rucola in stukken van ca. 5 cm snijden.
Seccataplakjes naast elkaar op werkblad uitspreiden.
Rucola op 1 helft van seccata leggen.
In kom olie en azijn door elkaar roeren.
Op smaak brengen met zout en versgemalen peper.
Dressing over rucola sprenkelen.
Pijnboompitten over rucola verdelen en seccata oprollen.
Rolletjes vastzetten met cocktailprikkers.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Amuse
/
Salade
/
Vlees
Land van herkomst
Italië