Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Eendenborst met kruidensalade
AllerHande december 2003 / snel te maken
Porties:
1
persoon
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
verse koriander
fijngeknipt
▢
verse basilicum
in reepjes
▢
verse bieslook
in stukjes
▢
olijfolie
geurige
▢
limoensap
▢
plakjes
gerookte eendenborstfilet
pakje à 100 g
▢
verse
pesto
bijv. rode-peperpesto, bakje à 100 g
Instructies
Maak een kruidensalade van koriander, basilicum en bieslook met enkele druppels geurige olijfolie en limoensap.
Maak bergjes salade op grote lepels of speciale amuselepels.
Bestrijk plakjes gerookte eendenborst met verse pesto en leg ze opgevouwen op de salade.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Eend
/
Gevogelte
/
Salade
/
Voorgerechten