Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Geroosterde bol met pesto-casselerrib
snel te maken komt uit AllerHande maart 2000 /
Porties:
1
persoon
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
eetlepel(s)
kruidenboter
▢
2
eetlepel(s)
mosterd honingdressing
▢
1
bolletje
mozzarella
▢
1
kleine
rode paprika
▢
50
gram
casselerrib in pesto
▢
1
zakje
rocket slamelange
75 g
▢
1
Italiaanse bol
Instructies
Grill voorverwarmen op hoogste stand.
Bol opensnijden en dik besmeren met kruidenboter.
Paprika wassen, schoonmaken en in repen snijden.
Mozzarella in plakjes snijden.
Paprika over broodhelften verdelen, plakjes mozzarella erop leggen.
Brood ca. 10 cm onder hete grill schuiven en kaas in ca. 5 minuten laten smelten.
Dressing door sla scheppen.
Brood met casselerrib beleggen en dichtklappen.
Sla apart erbij serveren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Brood
/
Broodjes
/
Brunch
/
Hoofdgerechten
/
Lunch
/
Varkensvlees
Land van herkomst
Italië