Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Aardappelsoep met roggebrood
Snel te maken
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
zakjes
lente ui-crème soep
à 63 g
▢
3
eetlepel
boter
of margarine
▢
1
zakje
miniworteltjes
300 g
▢
1
bakje
gekruide aardappeltjes rozemarijn
425 g
▢
200
g
katenspek
dikke plakken
▢
3
bosuitjes
▢
8
plakken
roggebrood
pakje à 500 g
▢
40
g
kruidenboter
doosje à 100 g
Instructies
Soep bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
Intussen in koekenpan boter verhitten.
Worteltjes ca. 3 minuten al omscheppend bakken.
Aardappels toevoegen en ca. 5 minuten meebakken.
Katenspek in reepjes snijden.
Spek ca. 1 minuut meebakken.
Aardappelmengsel aan soep toevoegen en ca. 5 minuten zachtjes mee verwarmen.
Bosuitjes schoonmaken, in ringetjes snijden en door soep roeren.
Roggebrood met kruidenboter besmeren.
2 sneetjes op elkaar leggen en diagonaal doorsnijden.
Notities / Tips / Wijnadvies
Soep serveren met roggebrood.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Hoofdgerechten
/
Soep
Land van herkomst
Nederland