Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Asperges met kiprollade in kerriesaus
Snel te maken
Porties:
1
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
bundel(s)
groene asperges
à ca. 500 g
▢
2
schaaltjes
kiprollade in kerrie-amandelsaus
à ca. 250 g
▢
1
pak
aardappelpuree à la minute
3 zakjes 180 g
▢
1
zakje
amandelschaafsel
45 g
Instructies
In grote pan water aan de kook brengen.
Asperges wassen, houtachtige uiteinde eraf snijden en in stukjes van ca. 3 cm snijden.
Aspergestukjes in ca. 8 minuten beetgaar koken.
Schaaltjes met kiprollade één voor één volgens gebruiksaanwijzing in magnetron verwarmen.
Intussen aardappelpuree bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
In droge koekenpan amandelschaafsel korte tijd roosteren.
Saus van kiprollade goed doorroeren.
Asperges, puree en kiprollade over vier borden verdelen.
Amandelschaafsel over kiprollade strooien.
Direct serveren
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Gevogelte
/
Groenten
/
Hoofdgerechten
/
Kip