Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Broccolischnitzel met gele rijst
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
pak
gele rijst
325 g
▢
1
zak
sperziebonen
panklare 500 g
▢
zout
▢
peper
▢
3
bosuitjes
▢
25
g
boter
of margarine
▢
2
schaaltjes
Tivall broccolischnitzel
met Goudse kaas à ca. 220 g
▢
½
flesje
bieslooksaus
à 250 ml
Instructies
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing.
Sperziebonen in ca. 7 minuten beetgaar koken in weinig water met zout.
Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden.
In koekenpan boter verhitten.
Broccolischnitzels in ca. 5 minuten goudbruin bakken, af en toe keren.
Bosui door bieslooksaus scheppen.
Op smaak brengen met zout en peper.
Rijst afgieten, 5 minuten laten staan en sperziebonen door rijst scheppen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Rijst direct serveren met schnitzels en bieslook-bosuisaus.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Hoofdgerechten
Land van herkomst
Nederland
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch