Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Broccolistamppot met kip en kaas
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
kg
aardappels
kruimig
▢
700
g
broccoli
▢
1
schaaltje
kipfilet
ca. 300 g
▢
25
g
boter
of margarine
▢
1
stukje
pikante kaas
ca. 160 g
▢
150
ml
melk
Instructies
Aardappels schillen, in stukken snijden, wassen en in ca. 20 minuten gaar koken.
Intussen broccoli schoonmaken, in roosjes verdelen en stelen in plakjes snijden.
Broccoli in ca. 6 minuten beetgaar koken.
Kip in reepjes snijden en bestrooien met zout en peper.
In koekenpan helft van boter verhitten en kipreepjes in ca. 5 minuten rondom bruin bakken.
Kaas in kleine blokjes snijden.
Aardappels afgieten en met melk en rest van boter tot puree stampen.
Broccoli, kip en kaas erdoor mengen.
Op smaak brengen met zout en peper.
Stamppot nog even door en door verwarmen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Gevogelte
/
Groenten
/
Hoofdgerechten
/
Kaas
/
Kip
/
Stamppot
Land van herkomst
Nederland