Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Fris gevulde bol met tonijn
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
4
Italiaanse bollen
▢
2
vleestomaten
▢
40
g
smeerboter of margarine
▢
2
eetlepels
kappertjes
▢
1
bakje
komkommersalade
250 g
▢
3
pakjes
tonijnstukjes
à 85 g
▢
1
zak
gemengde sla
200 g
▢
4
eetlepels
sladressing yoghurt
fles à 450 ml
Instructies
Bollen overlangs in 3 plakken snijden.
Tomaten wassen en in dunne plakken snijden.
Boter losroeren met kappertjes.
Onderste plakken brood besmeren met kappertjesboter en beleggen met tomaat.
Afdekken met brood.
Daarop komkommersalade en tonijnstukjes verdelen.
Afdekken met bovenkant broodbol.
Sla mengen met dressing.
Bollen serveren met sla.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Broodjes
/
Brunch
/
Lunch
/
Vis