Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Fusilli met pestosaus
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
300
g
fusilli
▢
4
eetlepel(s)
pijnboompitten
▢
8
zongedroogde tomaten in olie
▢
200
g
verse spinazie
▢
4
eetlepel(s)
honing-mosterddressing
▢
125
ml
slagroom
▢
½
pot
Pesto alla Genovese
à 190 g
▢
100
g
gemalen oude kaas
Instructies
Fusilli beetgaar koken volgens gebruiksaanwijzing.
In droge koekenpan pijnboompitten roosteren.
Tomaten in stukjes snijden.
Spinazie mengen met tomaat en dressing.
In steelpan slagroom verwarmen.
Pesto erdoor roeren.
Fusilli mengen met pestosaus.
Over vier borden fusilli verdelen.
Pijnboompitten en kaas erover verdelen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveren met spinaziesalade.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Kaas
/
Pasta
Land van herkomst
Italië