Italian

Recepten uit Italië

Verken de heerlijke smaken van de Italiaanse keuken met een selectie authentieke recepten die de culinaire rijkdom van Italië weerspiegelen. De Italiaanse keuken staat bekend om zijn eenvoudige maar smaakvolle gerechten, waarbij verse ingrediënten en klassieke technieken centraal staan. Probeer iconische recepten zoals pasta carbonara (romige pasta met spek en eieren), margherita pizza (pizza met tomaat, mozzarella en basilicum), en tiramisu (een decadente dessert met koffie en mascarpone). Deze recepten brengen de authentieke smaken van Italië naar je eigen keuken en laten je genieten van de tijdloze en geliefde gerechten die de Italiaanse keuken zo bijzonder maken..


Aardappel Gnocchi met Pesto
Aardappelen gebakken met kerstomaatjes
Aardappelgnocchi
Aardappelgnocchi met Pesto
Aardappelgnocci met tomatensaus
Aardappelgnocci met tomatensaus
Aardappelkaaskroketjes
Aardappellasagne
Aardappelpizza met radicchio
Aardappelpizza van Auteur onbekend
Aardappelsalade met tonijn 2
Aardappelschotel uit Napels
Aardappelsoep met peterselie en pesto
Aardappelsoufflé
Aardappeltaart met garnalen
Aardappelwaaiers uit de oven
Aardbeien en meloenbolletjes in honing citroensaus en cantuccini
Aardbeien met mascarpone 2
Aardbeien met spumante, balsamico en rozemarijnsorbet
Acciughe alla Vernazzana
Acquacotta
Agnello alla cacciatora
Airfryer Kip Piccata
Albicocca con Ricotta
Albicocca con Ricotta
Alcoholvrije scroppino met limoen en citroenijs
Alcoholvrije scroppino met limoen en citroenijs
Alfredo
Amandelpeer met Zabaglione
Amandelpesto
Amandelpesto
Amandelsaus voor pasta
Amaretti
Amaretto Sunrise Crush cocktail
Andijviesalade met zelfgemaakte dressing, aardappelen en Italiaanse gepaneerde gehaktballen
Ansjovis-knoflookdip met rauwe groenten
Ansjovistoast
Antipasti Feestplank
Antipasti met Parmaham en Meloen
Antipasti van Astrid Veltman
antipasto di sgombro
Antipasto di sgombro
Antipasto mortadella
Appelcompote met bitterkoekjes uit Veneto
Appelcompote met bitterkoekjes uit Veneto
Arape a la marinera
Aringa in dolce forte
Artisjok basilicummousse met parmaham
Artisjok-Spinazie Borrelpizza met Ricotta
Artisjokbodems met Pesto Mayonaise en Ham
Artisjokbodems met warme basilicumdressing
Artisjoksalade
Artisjoksalade
Basisrecept Pesto
asisrecept Pesto 2
Asperges met een Italiaans tintje
Asperges uit Parma
Aspergesalade en pesto-aardappelen uit Piemonte
Aubergine uit de oven
Aubergine-Gehakt Lasagne met Taleggio Kaas
Aubergine-lasagne met pomodori
Auberginepasta met italiaanse kalfsspiesen
Aubergines met Tomaat
Aubergines met Tomaat en Knoflook
Aubergines met Tomaat en Verse Kruiden
Aubergines met Tomaat en Verse Kruiden
A rustic Italian-style presentation of freshly made potato gnocchi, plated on a classic white ceramic dish. The gnocchi is lightly garnished with fresh herbs such as marjoram and parsley, set against a warm kitchen setup with wooden utensils, a pot of boiling water in the background, and flour sprinkled over a wooden table, evoking authentic Italian cooking.
Authentieke Gnocchi van Aardappelen
Authentieke Italiaanse Spaghetti Carbonara
Authentieke Italiaanse Spaghetti Carbonara
Authentieke Spaghetti met Verse Tomatensaus
Authentieke Toscaanse Bonensoep
Authentieke Toscaanse Bonensoep
Avocado en Feta Bruschetta
Bagna Caoda
Bagna Cauda Uit Piemonte
Bagna Cauda Uit Piemonte
Baguette met Olijventapenade
Bananen pannenkoekjes met kokos ijs
Basilicum Kaasfondue met Notenciabatta en Groenten
Een romige basilicum-knoflooksaus gepresenteerd in een rustiek kommetje, gegarneerd met verse basilicumblaadjes. Op de achtergrond staat een pot met verse basilicum en enkele knoflooktenen in een gezellige vintage keuken met pastelkleuren en warme verlichting.
Basilicum-knoflooksaus met Crème Fraîche
Basilicummayonaise
Basisrecept Pesto
pizzabodem
Basisrecept pizzabodem
Basisrecept pizzabodem van Astrid Veltman
Basisrecept pizzadeeg
BASISRECEPT PIZZASAUS
Basisrecept pizzasaus van Jan Pannenkoeken
Basisrecept pizzasaus van Onbekende Auteur
Bellini Cocktail met Prosecco en Verse Nectarines
Bellini Cocktail met Prosecco en Verse Nectarines
Bianconeve
Bicchierini all crema di uova savoiadi e vov
Bicchierini all crema di uova savoiadi e vov
Bicchierini capricciosi
Biefstuk met Parmaham en Aardappelkoekjes
Biefstuk met pestoboontjes
Biefstuk met Saliejus en Paddenstoelravioli
Bimi Salade met Citroen-Mozzarella
Biologische pastaschotel
biscotti-
Biscotti di Prato
Biscotti met pijnboompitten en abrikozen
Biscotti met Pijnboompitten en Gedroogde Abrikozen
Biscuitrol met mascarpone aardbeienvulling
Bistecca Alpina
Bitterkoekjestrifle met kweepeer
Bladerdeegtaart met mascarpone en sinaasappel
Bladerdeegtaart met mascarpone en sinaasappel
Bladerdeegtaart met spinazie en Italiaanse ricotta
Bladerdeegtaart met spinazie en Italiaanse ricotta
Blinde vinken op italiaanse wijze met risotto
Bocca di Donna
Bolognese / Lasagnasaus
Bolognese / Lasagnasaus
Klassieke Bolognesesaus met Parmaham
Bolognesesaus
Bolognesesaus
Bombolone
Bonen balsamico soep
Bonen salade met tonijn
Een rustieke bonenschotel met witte bonen, een tomaat-gebaseerde saus en kruiden zoals rozemarijn en tijm, geserveerd met gegrilde Sint-Jakobsschelpen omwikkeld met spek. Het gerecht is gepresenteerd in een Mexicaanse stijl, met kleurrijke keramische borden en een levendig tafelkleed. De achtergrond bevat rustieke decoratieve elementen en verse kruiden voor een warme en uitnodigende sfeer.
Bonenschotel met gegrilde St. Jacobschelpen
Bramentaart met Verse Munt
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16