Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Gegratineerde pasta met kaassaus
Snel te maken
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
schaaltjes
Buitoni Fagotini con Basilico e Ricotta
à.250 g
▢
zout
▢
peper
▢
2
blik
tomatenblokjes
à 400 g
▢
2
kopjes
kaassaus
à 200 g
▢
1
bolletje
mozzarella
125 g
Instructies
Grill voorverwarmen op hoogste stand.
Pasta met zout beetgaar koken volgens gebruiksaanwijzing.
Intussen tomatenblokjes laten uitlekken in zeef.
Kaassaus met tomatenblokjes verwarmen.
Intussen mozzarella in plakjes snijden.
Saus voorzichtig door pasta scheppen.
Op smaak brengen met zout en peper en in ovenschaal doen.
Kaas in plakjes erover verdelen en in oven in ca. 10 minuten gratineren.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met frisse salade.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Kaas
/
Ovenschotel
/
Pasta
Land van herkomst
Italië
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch