Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Grieks gevulde wrap
Snel te maken
Porties:
1
persoon
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
3
eetlepel(s)
olijfolie
▢
½
theelepel
kaneelpoeder
▢
1
grote
aubergine
▢
30
gram
pijnboompitten
zakje à 65 g
▢
1
cup
fetablokjes
kaas 200 g
▢
2
wraps
pak à 6 stuks
▢
1
rode ui
▢
zout
▢
peper
Instructies
Aubergine wassen, schoonmaken en in kleine blokjes snijden.
Ui pellen en snipperen.
In wok olie verhitten.
Aubergine en ui al omscheppend ca. 10 minuten zachtjes bakken.
Kaneel toevoegen.
Fetablokjes afgieten.
Pijnboompitten en feta door groenten scheppen.
Op smaak brengen met zout en peper.
Wraps verwarmen volgens gebruiksaanwijzing.
Wraps als puntzakjes vouwen en vullen met auberginemengsel.
Direct serveren.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met tzatzikisaus.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Kaas
/
Wraps
Land van herkomst
Griekenland
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch