Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Groentemix met kabeljauwmootjes
Snel te maken en slank
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
bakje
grotchampignons
175 g
▢
1
rode paprika
▢
1
schaaltje
bloemkoolroosjes
350 g
▢
2
schaaltjes
kabeljauwfilet
à ca. 200 g
▢
zout
▢
peper
▢
2
eetlepels
boter
of margarine
▢
1
pak
aardappelpuree à la minute
pak à 3 zakjes
▢
30
g
mix voor groentesaus
pakje à 150 g
Instructies
Champignons schoonborstelen en in plakjes snijden.
Paprika wassen, schoonmaken en in blokjes snijden.
Grote bloemkoolroosjes kleiner snijden.
Kabeljauwfilet in mootjes snijden, bestrooien met zout en peper.
In pan boter verhitten.
Champignons en paprika ca. 3 minuten bakken.
Bloemkool en bodempje water toevoegen.
Kabeljauwmootjes er voorzichtig tussenleggen.
Groente en vis in ca. 7 minuten gaar koken.
Intussen aardappelpuree bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
Groentesaus bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
Kabeljauwmootjes op vier borden leggen.
Elke filet in 3 tot 4 mootjes snijden.
Groente afgieten en naast vis scheppen.
Groentesaus erover schenken.
Aardappelpuree erbij serveren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Hoofdgerechten
/
Vis
Land van herkomst
Nederland