Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Milde roerbakschotel
Snel te maken.
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
300
g
basmatirijst
▢
1
kleine
bloemkool
▢
2
tomaten
▢
3
eetlepel(s)
zonnebloemolie
▢
1
schaaltje
varkensreepjes
naturel, ca. 400 g
▢
1
pot
kerala roerbaksaus kokos-ananas
250 g
▢
8
eetlepel(s)
mangochutney
Instructies
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing.
Bloemkool schoonmaken, in kleine roosjes verdelen en wassen.
In bodempje water bloemkool ca. 3 minuten koken.
Tomaten schoonmaken en in partjes snijden.
In wok of braadpan olie verhitten.
Varkensreepjes ca. 3 minuten roerbakken.
Bloemkool en tomaat toevoegen en ca. 3 minuten meebakken.
Roerbaksaus erdoor roeren, geheel ca. 5 minuten op zacht vuur verwarmen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveren met rijst en mangochutney.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Rijst
/
Roerbakken / Wokken
/
Varkensvlees
/
Vlees
Land van herkomst
Oosters