Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Haringsalade van Allerhande
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
pak
aardappelschijfjes
à 450 g
▢
1
ui
▢
10
kleine
zoetzure augurken
▢
2
potten
zure haring
à 355 g
▢
1
appels
zure
▢
1
schaaltje
bietjes
geraspte400 g
▢
8
eetlepel(s)
yogonaise
▢
zout
▢
peper
Instructies
Aardappelschijfjes in bodempje water in ca. 2 minuten gaarkoken.
Aardappels afspoelen onder koud water en laten afkoelen.
Intussen ui pellen en snipperen.
Augurken in stukjes snijden.
Haringen in reepjes snijden.
Appel schillen, klokhuis verwijderen en in blokjes snijden.
Aardappelschijfjes in stukjes snijden.
In grote kom aardappel, bietjes, augurk, appel, ui en yogonaise mengen.
Op smaak brengen met zout, peper en eventueel wat haringnat.
Voor serveren salade tenminste 1 uur in koelkast laten staan.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met stokbrood.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Salade
/
Vis
Land van herkomst
Nederland