Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Hutspot met salami van Allerhande
Snel te maken
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
750
g
aardappels
kruimig
▢
1
schaal
hutspotgroenten
1 kg
▢
1
goudsalami
250 g
▢
1
rode peper
▢
50
g
boter of margarine
▢
1
zakje
jus naturel
16 g
▢
1
eetlepel(s)
ketchup
Instructies
Aardappels schillen, wassen en in 4 stukken snijden.
In grote pan aardappels en hutspotgroente met laagje water opzetten en aan kook brengen.
Half afgedekt in ca. 20 minuten gaarkoken.
Velletje van salami verwijderen, in blokjes snijden en laatste 4 à 5 minuten meewarmen.
Intussen peper schoonmaken, zaadjes verwijderen en heel fijn snipperen.
In pan boter verhitten en peper zachtjes fruiten.
Juspoeder en 250 ml water al roerende toevoegen.
Ketchup toevoegen en jus zachtjes laten koken.
Hutspot afgieten, fijnstampen en op smaak brengen met zout en peper.
Serveren met jus.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Stamppot
/
Varkensvlees
/
Vlees
Land van herkomst
Nederland