Hutspot met salami van Allerhande

Snel te maken
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 750 g aardappels kruimig
  • 1 schaal hutspotgroenten 1 kg
  • 1 goudsalami 250 g
  • 1 rode peper
  • 50 g boter of margarine
  • 1 zakje jus naturel 16 g
  • 1 eetlepel(s) ketchup

Instructies

  • Aardappels schillen, wassen en in 4 stukken snijden.
  • In grote pan aardappels en hutspotgroente met laagje water opzetten en aan kook brengen.
  • Half afgedekt in ca. 20 minuten gaarkoken.
  • Velletje van salami verwijderen, in blokjes snijden en laatste 4 à 5 minuten meewarmen.
  • Intussen peper schoonmaken, zaadjes verwijderen en heel fijn snipperen.
  • In pan boter verhitten en peper zachtjes fruiten.
  • Juspoeder en 250 ml water al roerende toevoegen.
  • Ketchup toevoegen en jus zachtjes laten koken.
  • Hutspot afgieten, fijnstampen en op smaak brengen met zout en peper.
  • Serveren met jus.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hoofdgerechten / Stamppot / Varkensvlees / Vlees
Land van herkomst Nederland