Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Kip tandoori met kikkererwten en spinazie
Snel te maken
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
400
g
basmatirijst
▢
400
g
kipfilet
▢
1
ui
▢
1
blik
kikkererwten
400 g
▢
3
eetlepel(s)
zonnebloemolie
▢
2
sticks
kruidenpasta kip tandoori
pak à 5 x 32 ml
▢
2
zakken
spinazie
panklareà 300 g
▢
1
bak
Griekse yoghurt
150 g
Instructies
Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken.
Kipfilet in blokjes snijden.
Ui pellen en snipperen.
Kikkererwten afgieten.
In wok olie verhitten en kip 3 minuten bakken.
Kruidenpasta en ui toevoegen en 2 minuten bakken.
Kikkererwten en spinazie toevoegen en spinazie op hoog vuur snel laten slinken.
Geheel met zout en peper op smaak brengen.
Yoghurt op mengsel scheppen.
Met rijst serveren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Gevogelte
/
Groenten
/
Hoofdgerechten
/
Kip